bener

  Dan posvećenog života prigodno će se obilježit 1. veljače u Gospiću

  Dan posvećenog života u Gospićko-senjskoj biskupiji obilježit će se 01. veljače 2018. u Gospiću.
  Susret će započeti u 16:30 predavanjem koje će na temu "Redovničko posvećenje" održati gospićko-senjski biskup mons. Zdenko Križić. Susret će se nastaviti svetom misom koju će u 18 sati predvoditi biskup mons. Zdenko Križić u
  koncelebraciji sa svećenicima - redovnicima.

   

  E-mail

  Najava: Biskup Križić predslavi Fabijanovo

  Otočac, 15. sij. 18

  U subotu 20. siječnja gospićko-senjski biskup mons. mr. Zdenko Križić predslavi središnju koncelebriranu misu na blagdan sv. Fabijan i Sebastijana, suzaštitnika župe i zaštitnika Gacke doline, te dana grada Otočca. Misu kojoj prethodi procesija predslaviti će u 10.30 sati u župnoj crkvi Presvetog Trojstva a koncelebrirati će župnik i dekan otočki mons. mr. Tomislav Šporčić te svećenici Otočkog dekanata i ostali svećenici.

  E-mail

  Najava: "Karolu s ljubavlju" - u gospićkom kinu Korzo

  karolu s ljubavljuNajava uz informacije u vezi filma 'Karolu s ljubavlju' i knjige 'Rođen sam u Wadowicama' koji će biti predstavljeni u kinu Korzo u Gospiću u ponedjeljak, 16.listopada u 19,30.

  Dokumentarni film 'Karolu s ljubavlju' traje 30 minuta, sniman je u Poljskoj, na mjestima važnim za život Karola Wojtyle, pape Ivana Pavla II.. Na međunarodnom festivalu kršćanskog filma 'Magnificat 2015' održanom u Bjelorusiji autor Domagoj Pejić dobio je priznanje organizatora jer je film - kako piše na priznanju - 'rađen s osobitom ljubavlju prema svetom Ivanu Pavlu II'.

  Continue Reading

  E-mail

  CookiesAccept

  Pretraživanje stranice