Otvorena izložba „Godina evanđelja”

Petak, 19. 12. 2014.

Izložba je otvorena u večernjim satima u nazočnosti brojnih čelnika javnog života grada Ogulina i Karlovačke županije na čelu s gradonačelnikom Ogulina Jurom Turkovićem kao i župnikom i dekanom ogulinskim preč. Robertom Zubovićem koji je izložbu i otvorio. U kulturno-umjetničkom dijelu nastupio je Vokalni ansambl KUD-a Klek.
Otvarajući izložbu vlč. Robert Zubović je istaknuo :"Iskoni bi slovo što na staroslavenskom znači U početku bijaše riječ. Vjerujte ne svećenicima, već Riječi Božjoj," zaključio je don Robert te zaželio da se ovih dana Isus rodi u svakoj našoj obitelji prepunoj pjesme i dječjeg plača. Čestitao je svim udrugama na odlično pripremljenoj izložbi koja ponajbolje dočarava ono što je biskup Bogović htio postići Godinom evanđelja kao geslom tekuće pastoralne godine.
Spomenuto okupljanje brojnih Ogulinaca gradonačelnik Turković je iskoristio za božićno-novogodišnje primanje i prigodno obraćanje u kome je istaknuo najznačajnije događaje protekle godine u gradu Ogulinu kao i čestitkama za nastupajući Božić i Novu Godinu.

og-izlozba

  Vijesti - Sve