bener

Ordinarijat Gospićko-senjske biskupije

Imenovanja, razrješenja, i premještaji svećenika u 2018.

Dekretima gospićko-senjskog biskupa mons. Zdenka Križića izvršena su sljedeća imenovanja, razrješenja i premještaji svećenika u Gospićko-senjskoj biskupiji:
-vlč. Dino Rupčić razriješen je službe povjerenika za misije Gospićko-senjske biskupije (166/2018).
-fra Božo Mandarić, OFM, na prijedlog Provincijala Provincije Presvetog Otkupitelja, razriješen je službe župnog vikara u župama Gračac, Lovinac, Sv. Rok i Ričice (173/2018).
-fra Ignacije Milan Sladoja, OFM, na prijedlog Provincijala Provincije Presvetog Otkupitelja, imenovan je župnim vikarom u župama Gračac, Lovinac, Sv. Rok i Ričice (174/2018).
-vlč. Pero Jurčević imenovan je povjerenikom za misije Gospićko-senjske biskupije (189/2018).
-mons. Marinko Miličević razriješen je službe upravitelja župe Sv. Antuna Padovanskog u Ličkom Novom te će i dalje vršiti službe župnika župe Pohođenja BDM na Baškim Oštarijama i duhovnog pomoćnika u katedralnoj župi Navještenja BDM u Gospiću (190/2018).
-vlč. Herbert Berisha razriješen je službe župnog vikara u župi Sv. Križa u Ogulinu te je imenovan upraviteljem župe Sv. Antuna Padovanskog u Ličkom Novom (191/2018).
-vlč. Petar Šporčić imenovan je duhovnim pomoćnikom župe Sv. Križa u Ogulinu te će i dalje vršiti službu župnika župe Sv. Josipa u Josipdolu (192/2018).

Ispis E-mail

Pretraživanje stranice