bener

"Modravljani" dolaze U Ogulin

Studentski katolički centar - SKAC- iz Zagreba, organizatori ljetovanja u Modravama, redovito se okupljaju u jesen da bi obnovili i učvrstili prijateljstva i još jednom prepričali svoje ljetne doživljaje. Ove jeseni okupljanje je u Ogulinu u subotu 18. listopada 2008.

 

Evo poziva organizatora: -Dragi Modravljani i prijatelji Modrava! S velikom radošću najavljujemo susret Modravljana u Ogulinu, u subotu 18.10.2008. Kao što znate svi vi koji ste već bili na susretima modravara, kako nas je nazvao naš dragi biskup i prijatelj Ante Ivas, i ove godine nas očekuje ugodno druženje. Naši dugogodišnji suradnici i prijatelji iz Ogulina, pozvali su nas ove godine da budemo njihovi gosti.
Kako naš narod običava ponijeti poklon kada ide u goste, tako i mi planiramo ponijeti ono čega imamo kada smo zajedno: RADOST!
Dođite upoznati grad sa višestoljetnom povijesti, njegovu kulturu, prirodu i ljude!

OKVIRNI PLAN

Dolazak u Ogulin planiran je oko 9-9.30 sati.

Razgledavanje grada i slobodno vrijeme.

Sveta Misa u 12.00 sati.

Ručak (koji će svatko ponijeti za sebe) odmah nakon mise.

Program u popodnevnim satima i zajedničku večeru pripremit će nam domaćini.

Polazak za Zagreb planiran je oko 20.00 sati.

   ZA SVE KOJI IDU IZ ZAGREBA:   Polazak autobusima iz Zagreba je u 7.30 sati ispred KD Vatroslava Lisinskog, dok je povratak planiran isti dan oko 22.00 sata (osim u slučaju da nam bude tako dobro pa odlučimo ostati do jutra :-)).   Cijena je 50 kn.   Prijave se primaju od ponedjeljka 06.10. do petka 10.10.   - u srijedu 8.10. od 17.00 do 19.00 sati u SKAC uredu
- tko nije u mogućnosti doći u ured, neka svoju prijavu učini uplatom na:
  • žiro-račun Modrava
    (RBA): 2484008-1500146100 
  • NA UPLATNICU UPIšITE SVOJE IME I PREZIME jer inače zaista ne znamo na koga se uplata odnosi!!
Molimo vas javite onima koji neće primiti ovu obavijest, a dobrodošli su i vaši prijatelji koji još nisu bili na Modravama!   OSTALI MODRAVLJANI KOJI ŽIVE IZVAN ZAGREBA:   Ukoliko dolazite u Ogulin u svojem aranžmanu, molimo također da se najavite radi točnog broja sudionika i kako bi vas mogli dodatno informirati ukoliko bude potrebno.   Radujemo se Susretu! Stoga, do viđenja u Ogulinu! :))))))))))   U ime Tima Modrave, Terezija (091 4803 007) i Martina (099 417 5404)
SKAC Palma

Ispis E-mail

Pretraživanje stranice